אם אתם מחפשים מסעדה איטלקית בבית שאן – הגעתם למקום הנכון. אנחנו מזמינים אתכם להמשיך לקרוא ולגלות איתנו את החוויה האיטלקית בבית שאן, אבל מה אתם צריכים לחפש? המשיכו עד הסוף.
טיפים למציאת אוכל חלבי איכותי
בראש ובראשונה יש לבחון את איכות חומרי הגלם. מסעדות חלביות מצוינות, כמו בזיליה בבית שאן, משתמשות במרכיבים הכי טובים שיש (למשל שמן זית כתית מעולה). דבר נוסף הוא המגוון ובתפריט טוב תמצאו גם פסטות, גם סלטים וגם פיצות
האווירה משחקת תפקיד לא פחות חשוב. מסעדת פסטות בבית שאן שהיא באמת חוויה, תדע לשלב בין אווירה איטלקית נעימה לוויב גלילי רגוע עם תאורה חמימה, מוזיקה שקטה וריחות של רוזמרין שיוצרים את הטאץ' המושלם.
סקירה על מנות פסטה, רטבים וגבינות מיוחדות
אם אתם מחפשים את הפסטה הכי טרייה בצפון - בזיליה היא המקום בשבילכם. בין אם אתם אוהבים את הפסטה שלכם אל דנטה, עם רוטב עשיר או דווקא קלילה עם ירקות צלויים – כאן תמצאו את התשובה.
הפסטות במקום הן טריות,, מיוצרות כל יום ומתבשלות בדיוק כמו שאתם אוהבים. בתפריט תמצאו קלאסיקות כמו פטוצ’יני אלפרדו, פנה ברוטב ארביאטה פיקנטי וגם מנות מיוחדות עם שילובים ייחודיים – כמו רביולי גבינות עם חמאת מרווה ואגוזי מלך.
הרטבים יכולים להיות עשירים, מבוססי שמנת או עגבניות טריות ויש גם גרסאות קלות עם שמן זית, עשבי תיבול וגבינת פרמזן. הבחירה כולה שלכם.
פיצות בסגנון נפוליטני או פריזאי – ומה שביניהן
פיצות הן לב ליבו של המטבח האיטלקי ובבזיליה עושים להן כבוד. הפיצות כאן דקיקות עם שוליים תפוחים ועשויות בתנור אבן לוהט - ממש כמו באיטליה.
הסגנון הנפוליטני של הפיצות מתבטא בבצק רך ומעט לעיס, רוטב עגבניות טרי, גבינת מוצרלה אמיתית ובזיליקום טרי. לצידן אפשר למצוא גם גרסאות בסגנון פריזאי עם בצק פריך יותר, גבינות בוטיק ואפילו תוספות כמו בצל סגול מקורמל או שמן כמהין.
הפיצות משלבות טעמים מרתקים ויוצרות תענוג לכל החושים שמתאים גם לילדים וגם לפודיז. וכמובן – כל אחת מהפיצות משתלבת נפלא עם כוס יין לבן או מיץ רימונים סחוט טרי. לא סתם בזיליה נחשבת למסעדה איטלקית בבית שאן שמתמחה באמת בפיצה ופסטה.
אווירה איטלקית עם ניחוח גלילי
בזיליה אינה רק מסעדת פסטות בבית שאן אלא חוויה של ממש. למשל, מבחר הגבינות פה הוא מרשים וכולל מוצרלה טרייה, גבינת גורגונזולה עדינה וגבינות עיזים מקומיות שרק בזכותן שווה להגיע במיוחד.
בעיצוב המקום נכללו אלמנטים איטלקיים חמימים כמו עץ טבעי, מפות קנבס, וצמחי תבלין שנמצאים בכל פינה. יחד עם זאת, האווירה שומרת על החיבור לאזור עם ריחות של תבלינים ארצישראליים, תפריט עם טוויסטים ייחודיים וצוות חייכני שמכיר את הלקוחות בשמם.
הסינתזה הזו בין איטליה הגסטרונומית לגליל הכפרי הופכת את בזיליה לבחירה הטבעית, גם למי שמחפש פיצה ופסטה בבית שאן כדי לסגור פינה, אבל גם למי שמחפש איכות באווירה שהיא לא רק טעימה אלא גם מחבקת ומקומית.